Wdrażanie ISO 9001

Radzimy, jak założyć własny biznes. Jak zarejestrować działalność, od czego zacząć, skąd wziąć fundusze.
Awatar użytkownika
Celina

Wdrażanie ISO 9001

Post autor: Celina »

Jesteś przedsiębiorcą i chcesz wdrożyć w swojej firmie system jakości ISO 9001 lub ISO 14001? Jeśli tak to koniecznie zapoznaj się z ofertą firmy http://www.adees.net/. Zajmuje się ona wdrażaniem i projektowaniem systemów jakości.
Awatar użytkownika
andyspar

Re: Wdrażanie ISO 9001

Post autor: andyspar »

Temat jest jak najbardziej warty rozwinięcia. Chętnie zobaczę tutaj więcej informacji.
Gdy cię mają wieszać, poproś o szklankę wody. Nigdy nie wiadomo, co się wydarzy, zanim przyniosą.
Awatar użytkownika
tytus

Post autor: tytus »

Jak najbardziej nie jest to prosty wybór. Mam nadzieję, że sobie tutaj poradzisz.
Samotność to obejmowanie kogoś, kogo kochasz. Gdy wiesz, że nigdy więcej nie obejmiesz go znowu
Awatar użytkownika
emmarcin

Post autor: emmarcin »

Myślę, że jest to świetny pomysł. Chyba z tego skorzystam.
Miliardy ludzi przychodzą na ten świat i z niego odchodzą - mówi - Ale nigdy nie będzie drugiej takiej jak ty.
Małgosia

Post autor: Małgosia »

U mnie certyfikat ISO 9001 bardzo się przydaje. Takie wdrożenie pozwoliło na pozytywne zmiany w firmie, które doprowadziły do rozwoju pracowników i samej firmy. Moim zdaniem takie rozwiązanie niesie za sobą szereg korzyści dla przedsiębiorcy. Więcej na ten temat znajdziecie na stronie jednostek certyfikujących, przykładowo to jak się przygotować do takiego wdrożenia, jak wygląda cała procedura itd.
ODPOWIEDZ