zakup własnego domu
Inne tematy, niekoniecznie związane z biznesem.
- Sofroniusz90
zakup własnego domu
Post autor: Sofroniusz90 »
Witam wszystkich, kto z was zdecydował się na zakup własnego domu? Ja powoli dojrzewam do tej decyzji, ale nie do końca jeszcze wiem, gdzie w ogóle powinienem szukać ogłoszeń. Jeśli chodzi o domy na sprzedaż Świdnica to sporo ofert widziałem w internecie, ale przez głowę przeszła mi też myśl, żeby wybrać się do pośrednika. Tez się na to zdecydowaliście i polecacie?
- porzeczka
Re: zakup własnego domu
Jest takie osiedle domów Jagodno Enklawa, znajomi mi o tych domach od dewelopera mówili i może Ciebie też zainteresuje taka oferta, w każdym razie ja planuję się tam rozejrzeć i wypytać sprzedawcę o szczegóły
- aneczka
Może zdecydujecie się na dom szeregowy? Widziałam ofertę takich domów na stronie https://www.traczyknieruchomosci.pl/dom ... we-wroclaw . Myślę, że to dużo wygodniejsze rozwiązanie niż zakup mieszkania w bloku.
Post autor: Mario »
Kupowałem już mieszkania na własną rękę jak i z pomocą agenta nieruchomości. Szczerze muszę przyznać, że już nigdy nie wrócę do samodzielnej pracy, pośrednik jest ogromnym ułatwieniem i pomocą, zwłaszcza jeżeli nie jest się do końca zdecydowanym czego się szuka. Jeżeli chcesz kupić coś we Wrocławiu i okolicach to polecam Milton Grupa Nieruchomości. Współpracowałem z nimi już kilka razy i nigdy się nie zawiodłem na jakości i szybkości ich usług.
Post autor: dudus »
Zauważyłem również, że Osiedle Park Chopina w Łomiankach https://slawbud.pl/osiedle-park-chopina-lomianki/ to interesująca propozycja dla osób poszukujących mieszkań w otoczeniu natury. Osiedle oferuje nowoczesne apartamenty, położone wśród zieleni, a jednocześnie zapewniające dogodny dojazd do Warszawy. To idealne miejsce dla rodzin ceniących ciszę i bliskość terenów rekreacyjnych, ale potrzebujących szybkiego dostępu do miasta.
Przejdź do