usługi informatyczne dla firm
Inne tematy, niekoniecznie związane z biznesem.
- Cyprian-61
usługi informatyczne dla firm
Post autor: Cyprian-61 »
Korzystacie na co dzień z usług informatycznych w waszych firmach? Wiadomo, że o sprzęt komputerowy trzeba dbać, bo niektóre awarie mogą całkowicie powstrzymać pracę. Ja niestety miałem takie sytuacje, więc wolę zdecydowanie mieć namiar na jakąś sprawdzona firmę, żeby w razie potrzeby się do nich zgłosić z jakimkolwiek problemem. Czy wy też tak robicie?
Re: usługi informatyczne dla firm
Post autor: alaa »
Wydaje mi się, że dobrym wyborem będzie jednak Enicom. Ogólnie z tego co słyszałam to pracują tutaj naprawdę dobrzy specjaliści i przede wszystkim też usługi są tutaj świadczone na naprawdę wysokim poziomie
Post autor: margola »
Jak chodzi o usługi informatyczne, to warto też zgłosić się do firmy https://kumanet.pl . Słyszałam, że są niezawodni i w każdym aspekcie na nich liczyć. Dzięki nim zarządzanie sieciami, komputerami będzie dużo łatwiejsze, bardziej intuicyjne. Sama planuję do nich się zgłosić.
Post autor: angelaa »
Zależy - o jakie aspekty chodzi. Ale jak szukacie przykładowo bardzo dobry serwis komputerowy białystok - to w tym kierunku możecie się zgłosić chociażby do firmy KOBA. Oni mają bogate doświadczenie i wiedzę, a sprzęty naprawiają w ekspresowym tempie.
Przejdź do