tanie leki
Inne tematy, niekoniecznie związane z biznesem.
tanie leki
Post autor: elizja »
Drodzy gdzie kupujecie leki? Czy wszedzie te ceny tak poszły w górę? Bo niestety w tej aptece w której kupowaliśmy do tej pory ceny rosna coraz bardziej
Re: tanie leki
Post autor: loksa »
sprawdź koniecznie DOZ oni mają świetne ceny, ja tam kupuję od lat i jestem zadowolona, można sporo zaoszczędzić, porównywałam ceny w różnych aptekach w okolicy i w doz najtaniej
Post autor: marlenka »
To prawda ceny mocno rosną, ale ja już od dawna kupuję w dozie leki i nie zauważyłam, żeby akurat ta apteka jakoś mocno podrożała, a wręcz mam wrażenie, że w ogóle ceny w dozie nie wzrosły.
Post autor: raszka23 »
Jedynie w DOZie ceny są stabilne, zauważyłam, że tam nie ma podwyżek, moje leki są cały czas w dobrej cenie, kupuję więc tylko u nich stacjonarnie, najtańsza apteka w naszym mieście.
Post autor: xenka »
Najtańsze leki to chyba właśnie w DOZ spotkałam, tam jedynie nie zrobili strasznych podwyżek, kupiłam ostatnio u nich antybiotyk i nie wyszło wcale tak źle jak się bałam, że wyjdzie.
Post autor: Viki »
Ja też trzymam się DOZ, ceny mają od wielu miesięcy bez zmian i z tego co zauważyłam najniższe. W innych aptekach niestety co chwilę podwyżki robią, dlatego można sporo przepłacić.
- patka
Rossmann w wersji aptecznej? Świetna opcja! Tu kosmetyki spotykają się z produktami medycznymi – idealnie, gdy szukasz sprawdzonych marek w jednym miejscu. Na https://ua-markets.com/apteki/rossmann- ... /ppie_bhoz pojawił się właśnie przydatny poradnik
Post autor: janoska »
Jeśli regularnie przyjmujecie albo suplementy to warto robić zakupy w aptece DOZ, mają najlepsze ceny, duży wybór, stacjonarnie można zrobić zakupy w super cenach.
Przejdź do