tania apteka

Inne tematy, niekoniecznie związane z biznesem.
helanka

tania apteka

Post autor: helanka »

w aptece w której kupowalam do tej pory mocno poszły w górę leki, szukam miejsca gdzie mogłabym kupić je taniej, możecie coś polecić? gdzie wy robicie apteczne zakupy?
himsa

Re: tania apteka

Post autor: himsa »

a patrzyłaś DOZ? ja tam często kupuję i jestem zadowolona z cen, wydaje mi się, że są dosyć korzystne, mam kilka aptek w okolicy i oni zdecydowanie mają najlepszą ofertę
mniszka

Post autor: mniszka »

Dokładnie, warto zajrzeć do DOZu, oni mają bardzo fajne ceny leków, leków na recepty czy nawet suplementów. Zauważyłam, że nawet nie bardzo opłaca się kupować w innym miejscach, jak w DOZ mam pod ręką.
Jutyn

Post autor: Jutyn »

No dzięki Wam dziewczyny za ten wątek, okazało się, że właśnie dzięki temu, że trafiłam tutaj zupełnie przez przypadek, to przy okazji zakupu leków w dozie udało mi się zaoszczędzić całkiem niezłą sumkę :)
drivemecrazy

Post autor: drivemecrazy »

Też mi się wydaje, ze doz jako jedyna apteka nie podniósł ostatnio cen. Ostatnio już tylko tam kupuję, to zdecydowanie najtańsza apteka w moim mieście
Ziko

Post autor: Ziko »

Jeżeli chodzi o apteki to ja już właściwie tylko doz się trzymam, mają zdecydowanie najniższe ceny leków czy suplementów. Wybór też mają spory, no i fachowo też doradzą na miejscu.
lemurka

Post autor: lemurka »

Kupuję leki stacjonarnie i to tylko właśnie w DOZie, u nich są najlepsze ceny i na leki na receptę i na suplementy. Takie czasy, że trzeba szukać oszczędności wszędzie.
zuzuolek

Post autor: zuzuolek »

Zgadzam się, też zauważyła, że w DOZie stacjonarnie mają najlepsze ceny, u nich ceny nie idą do góry jak w innych miejscach co bardzo doceniam bo kupuję sporo leków.
lisiczka

Post autor: lisiczka »

My z rodzinką też kupujemy w DOZie, mają tam naprawdę dobre ceny, rodzice mają sporo leków więc warto kupić je taniej jeśli się da. Suplementy i sprzęt medyczny też mają w dobrych cenach.
lidka

Post autor: lidka »

My też kupujemy w DOZie, mają bardzo dobre ceny, jakby nie patrzeć, nigdzie taniej swoich leków nie znalazłam, więc zawsze wracam do stacjonarnej apteki DOZ.
Mema

Post autor: Mema »

No w doz jest obecnie najtaniej, wystarczy porównać inne apteki, ceny tam poszły dosyć mocno w górę już. Ja mam akurat doz pod domem, więc tym bardziej się cieszę, ostatnio robiłam u nich większe zakupy i dało się sporo zaoszczędzić.
marliczka

Post autor: marliczka »

Muszę w takim razie powiedzieć rodzicom aby zajrzeli do DOZu, ostatnio mama narzekała, że dużo wychodzi na ich leki, może w DOZie będą jakieś lepsze ceny.
Anek

Post autor: Anek »

W doz na pewno warto kupować, mają dobre ceny, na pewno najlepsze w porównaniu z innymi aptekami. My też tam kupujemy, na razie nie zauważyłam, żeby były jakieś podwyżki, więc póki co trzymam się doz.
klika

Post autor: klika »

W DOZie faktycznie ceny po staremu, można kupić leki i suplementy w dobrych cenach, sama u nich kupuję regularnie bo to teraz najtańsza apteka mnie w mieście.
Gość

Post autor: Gość »

Zgadza się, w doz można jeszcze zaoszczędzić, bo w innych aptekach z tego co widzę to już zrobili podwyżki, czasami dosyć spore. Ja póki co trzymam się doz i tutaj będę się zaopatrywać w leki czy suplementy.
fasiulka

Post autor: fasiulka »

Masz rację też zauważyłam podwyżki w innych miejscach dlatego trzymam się DOZ- kupuję u nich leki na receptę i suplementy już długi czas i ceny są po staremu.
majkel

Post autor: majkel »

Warto również zwrócić uwagę na suplement diety jakim jest Neoglandyna. Jej suplementacja z pewnością będzie miała odpowiedni wpływ na organizm, ponieważ zawiera wysokiej jakości kwasy tłuszczowe z rodziny omega-3 i omega-6. Sądzę, że wpłynie to również pozytywnie na wygląd i nawilżenie skóry.
polkamala

Post autor: polkamala »

Często ostatnio spotykają mnie alergie różnego rodzaju i jestem zdania, że można to jednak jakoś wszystko zniwelować. Na pewno domowy sposób na katar i zatkany nos mnie zaciekawił, bo jednak z tym spotykam się najczęściej. Czy macie coś idealnego, co Wam się na co dzień po prostu sprawdza?
asme88

Post autor: asme88 »

Ja też sporo kupuję artykułów w aptekach, nawet kosmetyki. Teraz przykładowo w planach mam kupić kremy przeciwsłoneczne dla dzieci, które znalazłam w sklepie lek24.pl . Naprawdę są dobre, ponieważ mają świetne właściwości.
ODPOWIEDZ