mleko modyfikowane

Inne tematy, niekoniecznie związane z biznesem.
bee123

mleko modyfikowane

Post autor: bee123 »

Mamusie jakie polecacie mleko modyfikowane? Znacie jakieś godne polecenia? Zastanawiam się nad Bebilonem, czy któraś z was kupuje to mleko dla swojego dziecka?
janinka

Re: mleko modyfikowane

Post autor: janinka »

Zajrzyj do apteki DOZ-najlepiej stacjonarnie, oni mają fajną cenę na Bebilon- a to naprawdę dobre mleko. Najpierw mój syn, teraz córka i jedno i drugie dobrze toleruje.
milka

Post autor: milka »

Dokładnie, ja też kupuję Bebilon w DOZie, oni mają super cenę stacjonarnie na to mleko, nie ma sensu zamawiać online, jak w pobliskiej aptece kupuję nawet taniej.
Awatar użytkownika
foczka

Post autor: foczka »

Przy alergiach u malucha możesz pomyśleć o zakupie mleka modyfikowanego Bebilon AR ProExpert albo kaszki zbożowej Bebilon Alerlac. Poczytaj sobie koniecznie o tych produktach. Moim zdaniem jest to naprawdę świetne rozwiązanie. Znajdziesz je w każdej aptece DOZ.
maryszka

Post autor: maryszka »

Bebilon super sprawdza się dla dzieci z alergią czy przy wrażliwych brzuszkach, mój synek jest od samego początku na mleko Bebilon. W DOZie mają bardzo dobrą cenę, warto zaglądać.
hollinka

Post autor: hollinka »

Też kupuję mleko Bebilon stacjonarnie w dozie, mają dobrą cene na to mleko. Ja nie mam gdzie przechowywać zapasów, a po jednym opakowaniu zamawiać z neta się zwyczajnie nie opłaca.
Klarcia

Post autor: Klarcia »

Ja standardowo w DOZ kupuję Bebilon, bo tam zdecydowanie najniższe ceny tego mleka. A mleko, tak jak pisałyście, bardzo dobrze się sprawdza i jak widać, nie tylko u mojego dziecka.
lemurka

Post autor: lemurka »

U mojego malucha też Bebilon super się sprawdza, kupujemy regularnie właśnie w DOZie, mają naprawdę dobre ceny stacjonarnie i nie opłaca mi się nawet zamawiać online.
ODPOWIEDZ