mleko modyfikowane
Inne tematy, niekoniecznie związane z biznesem.
mleko modyfikowane
Post autor: bee123 »
Mamusie jakie polecacie mleko modyfikowane? Znacie jakieś godne polecenia? Zastanawiam się nad Bebilonem, czy któraś z was kupuje to mleko dla swojego dziecka?
Re: mleko modyfikowane
Post autor: janinka »
Zajrzyj do apteki DOZ-najlepiej stacjonarnie, oni mają fajną cenę na Bebilon- a to naprawdę dobre mleko. Najpierw mój syn, teraz córka i jedno i drugie dobrze toleruje.
Post autor: milka »
Dokładnie, ja też kupuję Bebilon w DOZie, oni mają super cenę stacjonarnie na to mleko, nie ma sensu zamawiać online, jak w pobliskiej aptece kupuję nawet taniej.
- foczka
Przy alergiach u malucha możesz pomyśleć o zakupie mleka modyfikowanego Bebilon AR ProExpert albo kaszki zbożowej Bebilon Alerlac. Poczytaj sobie koniecznie o tych produktach. Moim zdaniem jest to naprawdę świetne rozwiązanie. Znajdziesz je w każdej aptece DOZ.
Post autor: maryszka »
Bebilon super sprawdza się dla dzieci z alergią czy przy wrażliwych brzuszkach, mój synek jest od samego początku na mleko Bebilon. W DOZie mają bardzo dobrą cenę, warto zaglądać.
Post autor: hollinka »
Też kupuję mleko Bebilon stacjonarnie w dozie, mają dobrą cene na to mleko. Ja nie mam gdzie przechowywać zapasów, a po jednym opakowaniu zamawiać z neta się zwyczajnie nie opłaca.
Post autor: Klarcia »
Ja standardowo w DOZ kupuję Bebilon, bo tam zdecydowanie najniższe ceny tego mleka. A mleko, tak jak pisałyście, bardzo dobrze się sprawdza i jak widać, nie tylko u mojego dziecka.
Post autor: lemurka »
U mojego malucha też Bebilon super się sprawdza, kupujemy regularnie właśnie w DOZie, mają naprawdę dobre ceny stacjonarnie i nie opłaca mi się nawet zamawiać online.
Przejdź do