jak zadbać o zdrowie seniora
Inne tematy, niekoniecznie związane z biznesem.
jak zadbać o zdrowie seniora
Post autor: abii »
Jak zadbać o zdrowie starszej osoby? Znacie jakąś dobrą żywność typu nutridrinki? Coś co by wzbogaciło dietę tej osoby. Drugie pytanie gdzie kupujecie takie produkty?
Re: jak zadbać o zdrowie seniora
Post autor: elizza »
wiem, że w doz na pewno jest wybór takich produktów, ja tam już parę razy kupowałam, farmaceutki w aptece na pewno pomogą ci wybrać odpowiednie produkty dopasowane do potrzeb
Post autor: Zena »
Ja też kupuję w doz nutidrinki, przede wszystkim są w dobrej cenie, bo gdzie indziej nie mogłabym chyba sobie pozwolić za często na taki zakup. No ale też po drugie - te nutridrinki mają bardzo wartościowe składy, ja kupuję Fresubin, ale mają spory wybór różnych.
Post autor: abii »
dzięki dziewczyny za porady, byłam w doz, kupiłam kilka różnych nutridrinków i testujemy, wszystko jest w porządku, duży wybór tam mają takiej żywnosci i ceny w sumie też ok
Post autor: lupka »
Zgadzam się, faktycznie w DOZie jest bardzo duży wybór nutridrinków, różne rodzaje i smaki więc można wybrać co kto potrzebuje, a ceny też mają super, szczególnie stacjonarnie.
Post autor: marysiac »
A na co się zdecydowaliście? Jakie nutridrinki? My kupujemy dziadkowi Diben, bardzo dobrze nam się sprawdza, w DOZie stacjonarnie wychodzi zdecydowanie najtaniej.
Post autor: gwiazdka »
My akurat kupujemy Diben dla dziadka, bardzo dobrze mu się sprawdza, zastępujemy nim kolacja, w DOZie te nutridrinki wychodzą najlepiej cenowo, kupujemy stacjonarnie.
- patka
Ja szukam właśnie dla dziadka miejsca, w którym oferują usuwanie hemoroidów Dobre opinie udalo mi się póki co znaleźć od WilMed - czy ktos z was, zna tę klinikę?
- aneczka
A może medytacja? Słyszałam o tym, że ma ona bardzo dobry wpływ na cały organizm człowieka. Zresztą także na tej stronie https://pomedytuj.pl/ można znaleźć wiele ciekawostek na ten temat. Warto sobie poczytać.
Post autor: mario »
Jeśli rozważasz udział w badaniu klinicznym i szukasz renomowanej placówki, warto zapoznać się z ofertami m.in. od clinicalbs.com. Działają oni w tej dziedzinie od dawna i posiadają bogate doświadczenie. Proponują badania z obszaru neurologii, psychiatrii, dermatologii i wielu innych dziedzin. Skontaktuj się z nimi, aby uzyskać więcej informacji.
Post autor: kimber »
Jeśli dotknęły was jakiekolwiek choroby oczu i chcecie im zaradzić, to pod tym adresem https://www.acuvue.pl/zdrowie-oczu/choroby-oczu znajdziecie masę artykułów na temat przyczyn, objawów i zwalczania chorób oczu. Na ich stronie zakupicie również soczewki kontaktowe na większość dolegliwości.
Post autor: dafne »
Znana i ceniona placówka medyczna, która specjalizuje się w terapii chorób onkologicznych to onkolmed.pl . Klinika oferuje kompleksową opiekę począwszy od diagnozy, poprzez terapię, aż po rehabilitację i opiekę paliatywną. Dzięki wysokim standardom medycznym i profesjonalnemu podejściu do pacjenta, Onkolmed dąży do zapewnienia skutecznej i wszechstronnej pomocy wszystkim osobom dotkniętym chorobami nowotworowymi.
- elwira
Warto również przemyśleć zapisanie się na badanie USG Doppler, które można wykonać tutaj: https://usg-warszawa.pl/usg-doppler/ Badanie to przeprowadzane jest z dużą starannością przez doświadczony personel, który nie ignoruje żadnych niepokojących symptomów.
Przejdź do