Gdzie zamówić drzwi drewniane pod wymiar?
- weramarka
Gdzie zamówić drzwi drewniane pod wymiar?
- minior
Re: Gdzie zamówić drzwi drewniane pod wymiar?
Post autor: ariśka »
Post autor: węramarka »
nie ma sprawy jesli chodzi o czas oczekiwania to bywa z tym róznie, zależy od tego ile mają w tej chwili zamówień. Ja czekałam coś około 1,5 miesiąca ale braliśmy w sumie aż 7 par drzwi. Cenowo moim zdaniem rozsądnie biorąc pod uwagę, ze były robione na zamówienie. I tak firma przywozi drzwi i je montujewęramarka pisze: ↑05 paź 2020, 16:04 oo dzięki za namiar. Powiedz mi czy na takie drzwi długo się czeka ? jak to cenowo wygląda? czy firma zajmuje się też od razu montażem i dowozi drzwi do domu klienta czy jak to wygląda?
haha no ja mam podobnie, jak już coś mi się spodoba i wiem, ze warto to nie widzę sensu szukania dalej. To w takim razie daj znać za jakiś czas jak już drzwi będą u Ciebie jak wrażeniawęramarka pisze: ↑07 gru 2020, 7:42 tak, nie szukałam już nigdzie indziej tylko zamówienie złożyłam w Kris Drzwi. Realizacja wiadomo, już po nowym roku ale mi to pasuje
- Elena93
mistral mini
- Scissorhands
Post autor: Scissorhands »
Post autor: żory »
Oczywiście zgadzam się. Drzwi to nie przelewki, trzeba patrzeć na jakość bo inaczej szybko mogą się one popsuć.Scissorhands pisze: ↑26 kwie 2021, 7:46 Tego typu rzecz najlepiej zamówić u profesjonalnej firmy, która zajmuje się tego rodzaju zamówieniami.
W przypadku przesuwnych drzwi też nie bez znaczenia jest uchwyt wpuszczany do drzwi przesuwnych
Post autor: Małgosia »
Wiem, że drzwi na wymiar we Wrocławiu znajdziesz bez problemu u Drzwi Wroc. Jest to sprawdzona firma, która szybko realizuje zamówienia. Może mają też w ofercie dowóz.weramarka pisze: ↑16 wrz 2020, 16:26 Hej wszystkim Czy ktoś z Was ma pomysł gdzie mogę zamówić drzwi drewniane na wymiar? mieszkam w małej miejscowości i wolałabym złozyć zamówienie online, bez konieczności organizowania wycieczki do większego miasta z góry dzięki!
Post autor: igor33332ą »
Szukasz dobrych i solidnych drzwi, które będą pasować do twojego wnętrza, a w dodatku takich, które zostaną zamontowane zgodnie ze sztuką budowlaną? Moim zdaniem Vrata to największy wybór i to w najlepszych cenach, a do tego profesjonalny montaż w Łodzi.
Post autor: Róża »
Post autor: Heniuś53 »
A skąd kupowałeś drzwi? Masz jakiś sprawdzony sklep z drzwiami?igor33332ą pisze: ↑25 cze 2021, 7:55 Kilka tygodni temu kupiłem bardzo dobrze drzwi. Za te drzwi nie dałem dużo pieniędzy. Nawet mojemu znajomemu powiedziałem ,żeby wreszcie kupił sobie bardzo dobre drzwi.
______
rokwraju.pl
Post autor: DamianKleś »