zarządzanie dokumentacją w firmie - szkolenie
Potrzebujesz porady? Zajrzyj tutaj.
- Aurelian
zarządzanie dokumentacją w firmie - szkolenie
Hej wszystkim. Powiedzcie mi, jak radzicie sobie z zarządzaniem dokumentacją w waszych firmach? Ja doszedłem do wniosku, że przydałoby mi się bardziej opanować elektroniczne zarządzanie dokumentacją. Polecacie zapisać się może na jakieś szkolenie? Jeśli tak, to gdzie najlepiej ich szukać? Jeśli macie podobne doświadczenia, to chętnie dowiem się o nich więcej, może skorzystam też z jakichś wskazówek, dzięki!
Re: zarządzanie dokumentacją w firmie - szkolenie
Post autor: mariolkaa »
Natomiast teraz planuję zapisać się na szkolenia, które tutaj https://akademiaurody.com.pl/kursy/kurs ... e-kwasami/ na szkolenia kosmetyczne. Póki co zainteresował mnie kurs złuszczania za pomocą kwasów, jest to zabieg lubiany -także warto się nauczyć go wykonywać.
Post autor: maszaa »
Wszystko też zależy - jakie was interesują te szkolenia... Jak chodzi chociażby o szkolenia z zakresu beauty, to możecie zwrócić uwagę na firmę Provoque. Tam możecie wykonać sobie kurs powiększania ust kraków, wykonywania różnych fryzur, makijażu, nawet i tatuażu.
- kasiunia
Wszyscy się szkolą , uczestniczą w warsztatach , wszystko po to aby finalnie lepiej obsługiwać swoich klientów i lepiej sprzedawać. Jak się tak dogłębnie zastanowimy to wszyscy coś sprzedajemy ,albo towary albo usługi .W celu osiągania dobrych wyników w sprzedaży pomoże nam myślę trener biznesowy .Warto porozmawiać z taką osobą, to umiejętności , które będziemy mogli wykorzystywać przez całe życie.
Przejdź do