problem z kredytem we frankach
Potrzebujesz porady? Zajrzyj tutaj.
- Sabrina84
problem z kredytem we frankach
Czy ktoś z was zmagał się z problemem z kredytem we frankach? Mam kredyt hipoteczny we frankach i od jakiegoś czasu mam problemy z jego spłatą. Niestety, wraz ze wzrostem kursu franka, moje raty stały się nie do udźwignięcia. Próbowałam już wszystkiego, co w mojej mocy, aby znaleźć rozwiązanie tego problemu, ale niestety bezskutecznie. Może warto udać się do doradcy od kredytów frankowych Głogów? Co sądzcie?
Re: problem z kredytem we frankach
Post autor: mefedronka »
Jestem pewna, że wielu z Was miesza się z kredytami i nie mogę sobie nic na to poradzić. Dlatego sprawdzam najróżniejsze rzeczy i jestem w stanie powiedzieć, że jednak myślę o konsolidacji. Czytam sobie tu https://bif24.pl/finanse/zadluzenie-a-k ... ja-dlugow/ , co jest dla mnie ważne. Jakie macie zdanie na ten temat ?
Re: problem z kredytem we frankach
Post autor: sleeep »
Jak Wam się wydaje, czy można po prostu sprawić, by kancelaria Frankowa pomogła nam uzyskać dobre rozwiązanie, jeśli chodzi o kredyty? Ja sama nie wiem, jak to ma wyglądać, ale jak już, to chętnie Wam powiem, że w kompletnym działaniu dla mnie jest to, że po prostu mogę nie tylko zapytać, złożyć wniosek, ale także po prostu powalczyć z bankiem na poziomie.
Przejdź do