Pomysł na biznes dla kobiety?
Potrzebujesz porady? Zajrzyj tutaj.
Pomysł na biznes dla kobiety?
Post autor: mamuśka17 »
Od jakiegoś czasu zastanawiam się na otworzeniem własnego biznesu. Jednak zależy mi już na początku by stworzyć swoją własną markę. Na korallo.pl/polfabrykaty-srebrne jest dostępna dość fajna oferta na różnego rodzaju półfabrykaty do tworzenia własnej biżuterii. I pomyślała, że to może być nawet ciekawy pomysł na własny biznes. A takie dodatki, stworzone przeze mnie, według mojego pomysłu będą na pewno oryginalne. I na takim produkcie właśnie mi zależy. Czy ktoś z Was może prowadzi tak własną firmę i może podzieli się jakimiś ciekawostkami, lub szczegółami.
Re: Pomysł na biznes dla kobiety?
Post autor: jasn »
Jeżeli cię to interesuje, to jasne, próbuj. Ja rubież założyłam własna działalność, obecnie jestem nie tylko prezesem firmy, ale także główną krawcową
. Wykonujemy naprawdę wiele różnego rodzaju zleceń, a przy tym zaopatrujemy się w jednej, sprawdzone już przez nas hurtowni, jest to hurtowna pasmanterii i dodatków krawieckich Amegra https://amegra.pl/10-pasmanteria w Warszawie. Oni tam mają bardzo szeroki asortyment, od akcesoriów, po konkretne materiały. Ceny mają atrakcyjne, opłaca się nawiązać z nimi współprace i się tam zaopatrywać.

Post autor: baaśka »
W sumie ja też sprawdzam co to są startupy i jak takie coś ogólnie otworzyć. Wiecie, człowiek tyle czasu w domu siedzi, a jednak mógłby na spokojnie zbierać sobie pieniążki na tym, co po prostu lubi robić. Mi to osobiście bardzo pasuje, dlatego będę się zastanawiała, jaką firmę otworzyć. Dla mnie to oczywista sprawa.mamuśka17 pisze: ↑03 lis 2021, 12:24 Od jakiegoś czasu zastanawiam się na otworzeniem własnego biznesu. Jednak zależy mi już na początku by stworzyć swoją własną markę. Na korallo.pl/polfabrykaty-srebrne jest dostępna dość fajna oferta na różnego rodzaju półfabrykaty do tworzenia własnej biżuterii. I pomyślała, że to może być nawet ciekawy pomysł na własny biznes. A takie dodatki, stworzone przeze mnie, według mojego pomysłu będą na pewno oryginalne. I na takim produkcie właśnie mi zależy. Czy ktoś z Was może prowadzi tak własną firmę i może podzieli się jakimiś ciekawostkami, lub szczegółami.
Post autor: chulo »
Właśnie też sprawdzam startupy pozytywnego wpływu i dla mnie nie ma wielkiego rozwiązania, jeśli sobie to jakoś rozwiniemy. I ja mam świadomość, że jednak wiedza to podstawa i na to po prostu liczę. Niech się to jakoś sprawdzi.
Post autor: izkaa »
A może warto też jednak sprawdzić kalkulator leasingowy ? Szczerze mówiąc sama mam w planach postawić na współpracę z tą firmą, ponieważ faktycznie mają oni atrakcyjną ofertę, więc może jednak to będzie dobry wybór
Post autor: dżastaś88 »
Niezależnie od rodzaju biznesu, też to co się liczy to dobry content, a jak wiadomo na pewno dobre multimedia swoje tutaj mogą zrobić. Dlatego jak interesują was na animacje 2d i 3d produkcja, to najlepiej w tym kierunku się zgłosić do firmy SQM , która zna się na rzeczy i rozumie potrzeby klientów.
Przejdź do