Lakiery hybrydowe
Potrzebujesz porady? Zajrzyj tutaj.
Lakiery hybrydowe
Post autor: soreś »
Dziewczyny jakie lakiery hybrydowe polecacie? Jakich używacie? Co jest teraz modne? Macie jakieś pomysły na paznokcie na święta? Podrzućcie parę pomysłów, bo ja zupełnie nie wiem co wymyślić
Re: Lakiery hybrydowe
Post autor: Grażka42 »
Według mnie lakier hybrydowy powinien być z tak zwanej górnej półki aby nie niszczył paznokci. Tym bardziej, że produkty do odbudowy paznokci są strasznie drogie. Raczej nie chciałabym kupić byle jakiego lakieru, a potem inwestować w produkty do odbudowy.
Post autor: wiśniowaaa »
U mnie najlepiej sprawdzają się lakiery hybrydowe hi hybrid. Świetnie trzymają się na paznokciach, nie odpryskują i mają bardzo duży wybór kolorów. Bardzo często pojawiają się na nie promocje i można je kupić w świetnych cenach. Próbowałam wiele marek, ale te zdecydowanie wygrywają.
Post autor: pawełska »
Tutaj https://fajnepaznokcie.pl/jak-nakladac- ... paznokcie/ sporo fajnych treści na temat paznokci wrzucają, poczytajcie sobie. Ja uczę się robić je samodzielnie, bo chcę zaoszczędzić. idzie mi coraz lepiejsoreś pisze: ↑18 gru 2020, 14:03 Dziewczyny jakie lakiery hybrydowe polecacie? Jakich używacie? Co jest teraz modne? Macie jakieś pomysły na paznokcie na święta? Podrzućcie parę pomysłów, bo ja zupełnie nie wiem co wymyślić
Dziewczyny jakie lakiery hybrydowe polecacie? Jakich używacie? Co jest teraz modne? Macie jakieś pomysły na paznokcie na święta? Podrzućcie parę pomysłów, bo ja zupełnie nie wiem co wymyślić
Przejdź do