dentysta
- mojafirma
Re: dentysta
- weramarka
- artysta
Post autor: Alina »
- geraldine
Post autor: DagmaraŁŁ »
Post autor: krakowiankaŁ »
- Matrion
- maksik12
Post autor: kiśka »
Post autor: daruśkaC »
Post autor: Kaśka8674 »
Post autor: jadźka2 »
Post autor: Skomiś »
Post autor: Zuźkaa »
Post autor: wewuś0444 »
Post autor: małami »
Myślę, że warto umówić się tutaj na wizytę chirurgia stomatologiczna gdynia. Ten gabinet stomatologiczny cieszy się bardzo dobrą opinią wśród pacjentów i można liczyć na specjalistyczną pomoc. Sama myślę o umówieniu się tam.wewuś0444 pisze: ↑29 cze 2021, 2:16 Mam do wykonania takie badanie, jak rtg zębów w częstochowie i właśnie zastanawiam się nad tym, który gabinet wybrać. W mojej okolicy jest ich wiele, ale nie ukrywam, że szukam najlepszych specjalistów, którzy odpowiednio zajmą się moimi zębami. Może macie kogoś poleconego?
Post autor: Sziśa »
Post autor: warkł »
Post autor: kamińska »
Post autor: zbyniuś »
Post autor: Zośka »
Post autor: SzyszkaŻ »
Post autor: Skobel »
Niestety w przeszłości miałem bardzo, ale to bardzo nieprzyjemne doświadczenia z dentystami (jestem rocznik 1985, więc trochę tych wizyt już było), a przez to bałem się każdej wizyty. Do tego stopnia, że sama kontrola jamy ustnej i zębów była ogromnym wyzwaniem również dla stomatologa. Jednak w tym gabinecie od razu poczułem się komfortowo i zaufałem lekarzom.
Personel medyczny jest wyjątkowo miły i bardzo profesjonalny. Lekarze wyjaśnili mi krok po kroku jak będzie przebiegać leczenie, jakie zabiegi będą wykonywane, dlaczego i za ile. Pełna wiedza od samego początku, pacjent ma świadomość na co się piszę i ile będzie go to kosztować. Wszyscy cierpliwie odpowiadali na pytania, i dzielnie znosili mało dzielnego pacjenta. Za co jestem bardzo wdzięczny.
Patrząc na sprzęt to myślę, że jest nowoczesny i bezpieczny. Leczenie przebiegło całkowicie bezboleśnie, więc to również zasługa technologiczna, a nie tylko lekarskie umiejętności.
Cieszę się, że znalazłem ten gabinet, że pokonałem strach i panikę, i z pewnością jestem zdecydowany na regularne wizyty kontrolne i leczenie. Mam nadzieję, że ta opinia pójdzie dalej w świat, i że pomoże takim jak ja pacjentom, postawić pierwszy krok i przekonać się na własnej skórze, jak bardzo stomatologia się zmieniła. Gorąco polecam każdemu, kto szuka dobrego dentysty!
Post autor: Odyn7 »
Przede wszystkim, warto zaznaczyć, że wybór odpowiedniego dentysty jest kluczowy dla naszego komfortu podczas wizyty. Ja miałem szczęście trafić na bardzo empatycznego i profesjonalnego stomatologa, który od samego początku sprawił, że ogólna niechęć do wizyt, która od zawsze mi towarzyszyła, nie opanowała mnie jak to zazwyczaj bywało. Doktor wyjaśnił jaki zabieg będzie przeprowadzony oraz w jaki sposób będzie się on odbywał, oraz jak ja jako Pacjent powinienem się czuć w tym czasie. To zdecydowanie zwiększyło moje zaufanie i zmniejszyło stres.
Sama procedura przebiegła sprawnie i bezboleśnie, co jest dla mnie bardzo ważne. Sprzęt wyglądał no nowy i w sumie zaskoczyły mnie możliwości gabinetu. Zdjęcia w trakcie zabiegu itp. Asystentka również miła i bardzo sprawa, jeśli chodzi o pomoc.
W tym wszystkim dla mnie najważniejsza była komunikacja na lini doktor - pacjent. Ogromne pokłady cierpliwości, uprzejmość i pełne zaangażowanie to główne na co zwróciłem uwagę.
Leczenie zakończone sukcesem. Zero dolegliwości pozabiegowych. Zero dyskomfortu, zero poprawek. Zęby jak nowe. Dlatego bardzo Wam polecam wybrać się do tego gabinetu i spróbować na własnej skórze, że istnieją gabinety, którym zależy na Pacjentach!
Post autor: xyz »
Wizyta w tym gabinecie to nie tylko zdrowie, ale po prostu ludzkie podejście do Pacjenta. Muszę przyznać, że miłe i pozytywne zaskoczenie! Mam już trochę wiosen i bywało się w różnych gabinetach. Skojarzenia raczej negatywne, a tu taka odmiana.
Wizyta przebiegła w spokojnej i komfortowej atmosferze. Obyło się bez zbędnych komentarzy asystentek o stanie zdrowia jamy ustnej (tak kochane Wasze komentarze w trakcie wizyty - a nie doktora - są potrzebne jak zeszłoroczny śnieg, psujecie atmosferę wizyty i dokładacie Pacjentowi, choć zapewne ten już się wstydzi). Dla mnie osobiście bardzo na plus.
Nie udało się zrobić wszystkiego podczas jednej wizyty, potrzebne były kolejne dwie. Wierzcie mi, że to nie problem, kiedy lekarz informuję Cię o tym przed rozpoczęciem leczenia, a do tego potrafi oszacować koszt leczenia. Kolejny plus
Jak na niewielką miejscowość gabinet full nowoczesny. Polecam serdecznie!
Post autor: Liroj »
Myślę, że nie będzie to żadna nowość, kiedy powiem, że ten gabinet zasługuje na maksymalną notę z powodów, które już większość z Was wymieniła. Lekarz cierpliwy i miły, gabinet nie przypomina czasów PRL-u, no i sprawna obsługa przed wizytą. Widziałem też, że Panie na recepcji umawiają sporą ilość wizyt, więc śmiało można stwierdzić, że gabinet na topie i wiele osób czuje się komfortowo w nim.
Atutem, o którym jeszcze warto wspomnieć to cennik jasny i klarowny na stronie. Są jeszcze dentyści, którzy nie upubliczniają cen (kompletnie tego nie rozumiem, daje to poczucie, że chcą oszukiwać pacjentów) a tu proszę, na stronie internetowej wszystko jak należy
Sama oferta? Nie jestem specjalistą, ale wydaje się być kompletna i do wyleczenia jest dosłownie wszystko. Mam nadzieję, że gabinet będzie tak funkcjonować przez najbliższe X lat, bo sam wiem, jak ciężko się przyzwyczaić do nowego miejsca, kiedy ma się już swoje ulubione.
Post autor: nikolaa »
- patka
Post autor: bloo »
- patka
Post autor: lezek »