biznes gastronomiczny - a wyposażenie kuchni

Chcesz założyć swój biznes, ale jeszcze nie wiesz, w jakiej branży wystartować? Szukasz pomysłów i inspiracji? Pomożemy!
SebastianBis

biznes gastronomiczny - a wyposażenie kuchni

Post autor: SebastianBis »

Witam, czy będziecie mi w stanie powiedzieć w jakich sklepach lub hurtowniach gastronomicznych warto będzie szukać dobrej jakości wyposażenia kuchennego w zakresie sprzętów, pieców, trzonów, stołów roboczych, naczyń itd. Zależy nam na dobrych cenach, krótkich terminach realizacji i udanej długofalowej współpracy.
TomaszRos

Re: biznes gastronomiczny - a wyposażenie kuchni

Post autor: TomaszRos »

Kompletując wyposażenie do swojego lokalu gastronomicznego na pewno warto rozpocząć od Invest Horeca u których będziecie mogli kupić zarówno trzony, piece, stoły robocze, termosy i wiele innych. Licząc przy tym zarówno na profesjonalizm obsługi, krótkie terminy realizacji także większych zamówień. Warto się zorientować i rozpoznać w możliwościach, aby zakup przebiegał w pełni pomyślnie. A co najważniejsze Wasza restauracja mogła sprawnie działać.
Ubbik

Post autor: Ubbik »

Dokładnie tutaj https://investhoreca.pl/q/?keywords=nierdzewn sprawdzicie konkretne rozwiązania, jeśli chodzi o stoły robocze, ale również pojemniki gastronomiczne, sztućce, chochle, noże, łyżki, garnki i wiele innych. Wszystko czego możecie potrzebować do swojego biznesu gastronomiczne, aby móc swoim klientom przygotowywać wyjątkowe posiłki.
Brudi

Post autor: Brudi »

Ja uważam, że jednak warto szukać jakościowych rozwiązań do kuchni restauracyjnej w której będzie można skompletować wszystko. Najlepiej jeśli będzie to jeden dostawca, który jednocześnie zaoferuje korzystne warunki cenowe i też w razie potrzeb oraz obsługi posprzedażowej zapewni szybki kontakt i załatwienie sprawy.
Jobik

Post autor: Jobik »

no dokładnie jak nie bedziecie mieli dobrze wyposażonej kuchni to ciężko będzie sprawnie przygotowywać posiłki, a jednak w tym biznesie czas jest bardzo ważny aby klienci się nie rozmyślili. Odnośnie miejsca z dużym wyborem wyposażenia gastronomicznego no to invest horeca jak najbardziej jest jednym z nich. Można porządnie doposażyć kuchnię i zacząć działać na pełnych obrotach
devolaa

Post autor: devolaa »

W moim miejscu zatrudnienia poproszono mnie, żebym znalazła firmę, której głównym zadaniem jest wycinanie laserem w aluminium i obróbka innych materiałów, innych metali ciężkich. Dla mnie to jest trudne, wiem jednak, że można o tym konkretnie porozmawiać. Macie jakieś info?
dankaaaa

Post autor: dankaaaa »

Jeśli chodzi o dobrą restaurację to nie tak dawno znalazłam https://bombajmasala.pl/ . Warunki tutaj są na naprawdę wysokim poziomie, dodatkowo jedzenie jest smaczne, świetnie doprawione
ODPOWIEDZ