Opinie Okulary Muscat Sp. z o.o. Warszawa
Dzielimy się opiniami i przemyśleniami na temat firm.
Opinie Okulary Muscat Sp. z o.o. Warszawa
Post autor: Amadeusz »
Hej, czy macie jakieś opinie na temat firmy...
Re: Opinie Okulary Muscat Sp. z o.o. Warszawa
Post autor: mińka »
Takich korekcyjnych okularów to ja nie potrzebuję. Nawet nie tak dawno byłam sobie kontrolnie zbadać wzrok, wszystko jest w jak najlepszym porządku. Za to na słońce koniecznie muszę mieć okulary przeciwsłoneczne. W przeciwnym razie od razu mam tak, że oczy momentalnie mi łzawią, do tego boli głowa. Co prawda mam takie co w ubiegłym roku kupiłam. Ale przeglądając biżuterię w sklepie Bunny Blink też na ciekawą ofertę okularów trafiłam https://bunnyblink.pl/pl/c/Okulary/22 . Dobre ceny to po pierwsze, ale i wzory ciekawe, takie na czasie właśnie.
Post autor: Aniołek »
Zauważyliście, że wszelkie leki w formie kropli do oczu są trudno dostępne w aptekach na miejscu? Ja mam często zmieniane leki przez okulistę i zawsze muszę sprawdzać dostępność na https://ktomalek.pl/leki-oftalmologiczn ... u/k-1867/1 , bo może jedna czy dwie apteki w całym moim mieście mają ten lek.
Post autor: mishaa »
No to ja właśnie w planach mam kupić okulary +3.25 u firmy Brilo. Ostatnio czytałam na ich temat wiele pozytywnych opinii, także przekonali mnie do siebie. Ponoć oferują oni porządne, solidnie wykonane okularki. Także zobaczymy.
- kasiunia
Najlepszy optyk Warszawa? Stawiam na Vision Express , bardzo podoba mi się to ,że w jednym miejscu mogę załatwić wszystko. Najpierw spotkam się z okulistą i zdiagnozowana jest wada wzroku na wysokiej klasy urządzeniach a później w tym samym miejscu mogę zamówić potrzebne szkła korekcyjne i oprawki do okularów. To się ceni.
Post autor: kurkaa »
Jestem osobą, która gdzieś tam mocno skupiła się na budowaniu swojej osoby, ale prawda jest taka, że nie wiem do końca, co mogę zrobić, żeby lepiej widzieć. Krople już nie pomagają, okularów z apteki nie chcę, bo tylko sobie zaszkodzę…. Może czas na usługi optyczne warszawa?
Przejdź do