Witam,
co myślicie o promowaniu marki, dążeniu do zwiększenia sprzedaży itd. poprzez wdrożenie programu lojalnościowego? Niejednokrotnie słyszałam, że taka zachęta działa, że można pozyskać stałych klientów, zbudować pozytywny wizerunek firmy nawet jeśli jest to małe przedsiębiorstwo sprzedażowe bądź usługowe.
Promocja marki poprzez program lojalnościowy?
Jak dbać o marketing firmy? Jak wypromować markę w mediach społecznościowych? Jak zbudować dobrą stronę internetową? Czy warto pisać bloga?
Re: Promocja marki poprzez program lojalnościowy?
Post autor: tyśka »
Dobrze opracowany program lojalnościowy jak najbardziej może poprawić wyniki sprzedażowe, zwłaszcza jeśli dedykowany jest klientom biznesowym. Nagradzając odbiorców zachęcasz ich bowiem do stałej współpracy a więc cały czas generujesz zyski. Polecam zresztą poczytać co nieco o programach lojalnościowych typu B2B. Sporo informacji o nich znajdziesz na stronie https://mobileman.pl/programy-lojalnosc ... lych-firm/ . Ja właśnie dzięki programom lojalnościowym zbudowałam pozytywne, długofalowe relacje handlowe z licznymi przedsiębiorcami. Wierz mi, to naprawdę działa:)
Wróć do „Jak reklamować firmę”
Przejdź do