[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 214: Undefined array key "FORUM_NAME" opinia klimatyzatory.net - Firma Opinia
Kolejne lato było gorące i czas pomyśleć o klimatyzacji. Czy ktoś z was korzystał może z usług firmy klimatyzatory.net? Planuję u nich zmówić urządzenia z usługą instalacji, macie jakieś doświadczenia?
Kupiłem u nich w ubiegłym roku jednostkę multisplit z dwoma jednostkami wewnętrznymi. Ceny są bardzo dobre a chłopaki z montażu uwinęli się szybko i co ważne pozostawili po sobie porządek.
Montowałem w minionym sezonie w swoim mieszkaniu klimatyzator od Daikina. Chłopaki bardzo szybko i sprawnie uwinęli się z montażem i od tej pory działa bez zarzutu.
A może kogoś z Was interesuje klimatyzacja Katowice? Jeśli tak, to polecam kontakt z firmą KLIMATEST działającą na rynku już od 30 lat Spore doświadczenie sprawia, że naprawdę znają się oni na rzeczy i warto im zaufać
to zglos sie do https://aero7.pl/montaz-klimatyzacji-myslowice - niedaleko katowic a na pewno ogarna, a swietni fachowcy montowali klime u mnie i naprawde zadnych problemow