Witajcie wszyscy, hej Czy ktoś z Was miał już okazję robić sobie zabiegi kosmetyczne w Magicznej Klinice ? Zależy mi szczególnie na opinii osób z Łomży bo tu planuje zapisać się na wizytę
ja co prawda z Łomży nie jestem ale ale z usług tej kliniki korzystam regularnie, przyjmują w wielu miastach w Polsce. Ci sami lekarze, te same preparaty, jakość jest więc wszędzie taka sama. Fajna sprawa, jak się okazuje medycyna estetyczna wcale nie musi się wiązać z wysokimi kosztami.
Super dziękuje! Nie dość, że uzyskałam odpowiedz to jeszcze na takie informacje liczyłam, dziękuje bardzo! W takim razie nie pozostaje nic innego tylko dzwonić i zapisywać się na pierwszy możliwy termin. Jakie zabiegi Ty robiłaś weramarka jeśli można spytać ?
Znam osoby które prowadzą kliniki, ich działania skupiają się również mocno wokół marketingu, takie działania to nic innego jak procesy biznesowe. Warto poznać jakie są możliwości monitorowania takich działań oraz ich usprawnienia, aplikacja Medidesk to nic innego jak narzędzie do zarządzania placówką medyczną, jednym z jej elementów jest właśnie kontrola i monitorowanie działań marketingowym. Ich głównym działaniem jest poprawa jakości obsługi oraz przyrost liczby pacjentów.
Dzięki takiemu zabiegowi https://cmeik.pl/oferta/lipoliza/ skutecznie pozbędziecie się nadmiaru tłuszczu. Jeżeli macie problem na przykład z podwójnym podbródkiem to jak najbardziej zachęcam Was do korzystania z takich usług. Jak widać nie jest to drogie, a efekty są niesamowite. Może się to Wam przydać, jeżeli chcecie wyglądać jak najbardziej atrakcyjnie.
Puste kieszenie nigdy nie powstrzymały nikogo przed podjęciem działania. Mogą to zrobić tylko puste głowy i puste serca.
obiecałam, ze napisze więc jestem na początek będę robić zabiegi wolumetryczne doszliśmy do wniosku z Panią Doktor, ze od tego warto zacząć a co dalej - zobaczymy ale ogólnie było super, wiedzą jak traktowac klientów
no i super tak oni proponują to co będzie najb ardziej korzystne, bez naciągania na niepotrzebne koszta to własnie lubię u nich najbardziej. a i z efektów zabiegów na pewno będziesz zadowolona
Do łomzy to ja nie jechałam, jedynie do Krakowa do dermed, to jest dopiero świetna klinika, super sprawa i do tego zabiegi całkiem niedrogie no i dodatkowo całkiem niedrogie te zabiegi a efekty super
Ja to bylam ostatnio w Bienkowscy Clinic w Czestochowie na zabiegu z osoczem bogatopylkowym - naprawde swietna obsluga, super podejscie lekarzy, wszystko wyjasnia, wytlumacza, pomoga dobrac zabiegi tak by byly one najbardziej efektywne
Zanim zabierzecie się za jakieś zabiegi to może warto spróbować postawić na kosmetyki do pielęgnacji? Z odpowiednim podejściem i sprawdzonymi produktami na pewno łatwo będzie wam przywrócić dawną kondycje skóry. Sprawdźcie sobie tu sklep https://arganhouse.pl i ich naturalne kosmetyki z olejkiem arganowym.
Z klinik w których byłam to z pewnością mogę wyróżnić https://magnopere.pl/ przy okazji wizyty u siostry w Krakowie byłam na modelowaniu i powiększaniu ust efekt jest świetny. Żadnych powikłań, a samo podejście do mnie jako do klienta zasługuje na pochwałę także drogie panie jeżeli jesteście z Krk to warto sprawdzić Magnopere
No to może i ja się podłączę . A robiła któraś z was w tym gabinecie, centrum, nie wiem jak to nazwać, lipolizę? Ostatnio sporo schudłam, ale nie chcą mi się boczki zredukować ;( i pomyślałam, że coś takiego pomoże. Jak wygląda taki zabieg w ogóle? ;*
Hej, mięta fajny masz pseudonim hehe ;p .zaraz się czuję orzeźwiona...
no dobrze, wracając do pytania to tak ja robiłam tam lipolizę. Na początku efekt był mały, ale za 2 razem, jak to wszystko się przepracowało... oj, no ubyło mnie i nawet już mąż zaczął coś zauważać. będę jeszcze ją 2 razy robić
Hej, magiczne to może ja z innej beczki. a nos modelowałyście tam kwasem hialuronowym? muszę powiedzieć, że mnie zabieg w Magicznej Klinice ten właśnie zaintrygował... ciekawa jestem, jak to wygląda, czy można to samodzielnie ogarnąć... w sensie czy goi się jak usta, czy inaczej...
Hehe, cieszę się, że Ci się podoba mój pseudonim. Oczywiście był nieprzypadkowy . A ilość to sama wybierasz, czy lekarka Ci podpowiadała? jak to u Ciebie wyglądało? bo nie chcę się zdziwić, że u mnie z 5 razy trzeba będzie.
to wszystko zależy od efektów, ale to nie będzie na pewno 1 zabieg, zwłaszcza jeśli masz problem z tym, co widzisz w lustrze. U mnie było kilka razy, ale też to samo narzucałam sobie. Lekarka zasugerowała 2 zabiegi mniej, a ja jak skończyłam serię, to w pełni byłam zadowolona.
Ja też jestem stałą klientką Magicznej Kliniki w Łomży! To miejsce dało mi tyle dobrego, że do końca życia będę wdzięczna. Skończyłam z opadającą powieką i nie pocę się tak, jak wcześniej. Pozostaje mi iść tylko na lipolizę z 3/5 razy.
w Łomży to nie znam ale ja korzystam w Krakowie z kliniki Dermed na https://krakow.dermed.pl/pl/ Mają tam bardzo dobry sprzęt i szeroki wybór rożnych zabiegów każdy znajdzie coś dla siebie
Ja mam już sprawdzona klinikę i chętnie kożystam z ich zabiegów ostatnio miałam super zabieg z osoczem bogatopylkowym w Bienkowscy Clinic i efekty sa cudowne. buzia wyglada duzo mlodziej, a koloryt tez sie bardzo poprawil
Przyznam, że miałam do czynienia z 3 różnymi klinikami medycyny estetycznej, ale Magiczna Klinika, w której byłam ostatnio wydała mi się najbardziej nowoczesna. Używają też nowoczesnych i nagradzanych metod odmładzania skóry, więc u nich efekty są naprawdę widoczne. Jeśli chcecie, to mogę opowiedzieć, o zabiegach, które miałam wykonywane.
Nie wiem, ja w Łomży, ale w Gdańsku Magiczna Klinika ma wspaniałych specjalistów i warto wybrać sobie ich usługi z tego względu, że efekty po zabiegach są naprawdę świetne. Osobiście uważam, że zabiegi z zakresu medycyny estetycznej są świetne, ale pod warunkiem, że z wszystkiego korzysta się z umiarem.
Powiem Wam szczerze, że długo walczyłam ze swoją lwią zmarszczką, ciągle ją zakrywałam, tuszowałam, aż w końcu zdecydowałam się na botoks w MK. Teraz wyglądam 10 lat młodziej
Wasze dobre opinie zaprowadziły mnie do tej kliniki i przyznam, że miałyście rację! Usta jeszcze się goją, ale na pewno będą wyglądały pięknie. Atmosfera w klinice naprawdę miła i przyjemna, no i faktycznie - chętnie się tam wraca. Myślę o jeszcze jednym zabiegu.
Medycyna estetyczna stała się w dzisiejszych czasach bardzo popularna i ogólnie dostępna. Dlatego też i aj bardzo chętnie zapisałabym się na kilka takich zabiegów na twarz. A że koleżanka poleciła mi klinikę SkinClinic w Warszawie to tym chętniej z takiego rozwiązania skorzystam. W dodatku czytałam na ich temat, że mają bardzo dobrze wykształcony personel i nowoczesne lasery dzięki którym takie zabiegi są dużo bezpieczniejsze i efektowniejsze
Tak, jestem zdecydowanie na tak, bo widzę po sobie, jakie mam świetne efekty. Ja postawiłam na całkowitą depilację bikini, szczególnie teraz, latem to jest genialna sprawa. Wiadomo, że wiele zależy od dobrego sprzętu, więc ja chodzę do J'adore Instytut Warszawa http://jadoreinstytut.com/depilacja-laserowa/warszawa na depilacją laserową Soprano Ice firmy Alma Lasers.
Rzeczywiście, dobry zabieg medycyny estetycznej widać zaraz po jego zakończeniu. Chociaż nie zawsze tak jest, ponieważ jeżeli był bardziej inwazyjny, to skóra musi się wygoić. Ja osobiście myślę nad paroma zabiegami u nich http://www.profesjonalna.eu/ Teraz jest mnóstwo skutecznych zabiegów, które warto wykonać. Mnie ciągnie do powiększenia ust, chociaż odrobinę
Tak naprawdę każda z nas może mieć inny problem związany ze swoja skórą, ale i ciałem. Dla mnie byłaby na przykład labioplastyka https://www.elite.waw.pl/labioplastyka-zmniejszanie-warg-sromowych/ . czyli zmniejszenie mniejszych warg sromowych. Jedną mam przerośniętą.
Zawsze warto coś więcej poczytać o różnych zabiegach zanim na konkretny się zdecydujecie. Myślałyście o kwasie hialuronowym? Na stronie https://evospa.pl/co-lepsze-botox-czy-kwas-hialuronowy można sobie coś więcej na ten temat poczytać.
Ja już kilka razy odwiedziłam Magiczną Klinikę w Warszawie. Trzeba przyznać, ze ceny mają najniższe a przy tym zabiegi są bardzo efektywne, wykonywane zawsze w komfortowych i bezpiecznych dla klientki warunkach.
ja chodzę do dermed do http://szymaniak-osipowicz.pl/medycyna-estetyczna/ i to głównie po to, aby wypełnić zmarszczki, a wiec chodzę regularnie na botoks, bo tam personel fajnie mi potrafi doradzić i to dzięki nim moja twarz wygląda naturalnie
Nie mam zastrzeżeń, co do Magicznej Kliniki, na początku byłam trochę podejrzliwa, ale obawy okazały się nieuzasadnione. Duży wybór zabiegów mają, co więcej potrafią fachowo doradzić, lekarze kompetentni, szybko się można z nimi skontaktować i to bez żadnych problemów.
syśka pisze: ↑05 mar 2021, 15:22
Nie mam zastrzeżeń, co do Magicznej Kliniki, na początku byłam trochę podejrzliwa, ale obawy okazały się nieuzasadnione. Duży wybór zabiegów mają, co więcej potrafią fachowo doradzić, lekarze kompetentni, szybko się można z nimi skontaktować i to bez żadnych problemów.
Wiadomo, tez miałam mieszane uczucia, bo klinika jest mobilna, ale nie ma się co uprzedzać tylko dopytać osób, które zdecydowały się na zabieg u nich. Ja odezwałam się do dziewczyny po zabiegu, znalazłam ją na FB wszystko mi wyjaśniła, jak to wygląda, poleciła lekarza i git. Taki research zawsze wcześniej warto `zrobić.
W pewnym wieku człowiek powoli zaczyna zastanawiać się nad poprawą urody, szczególnie po 30stce. Ja polecam dbać o skórę i robić masaże twarzy jeszcze przed obserwacją pierwszych oznak starzenia. Dzięki temu można nie dopuscić do powstawania zmian. Prawda jest taka, że najwięcej szkody robi słońce.
Bardzo fajnym rozwiązaniem dla kliniki jest program https://www.rsqphysio.com/, który jest przeznaczony dla podmiotów leczniczych. Umożliwia szybka rejestrację i pozwala na elektroniczny dostęp i wgląd do całej historii zabiegów. Dodatkowo zapewnia bezpieczeństwo danych osobowych. Nie musimy tracić miejsca na papierowe przechowywanie dokumentacji.
Polecam współpracę z magiczną kliniką. Mają dobrych, doświadczonych lekarzy medycyny estetycznej, którym można zaufać. Po konsultacji od razu lekarz przechodzi do rzeczy, jak wszystko jest w porządku. Bardzo dobra opcja, no i klinika oferuje dużo przystępniejsze ceny, co tez jest ważne.
Kusi mnie, żeby wypełnić zmarszczki i poprawić kształt ust, ale się boję. Nie wiem, jakoś igła mnie przeraża. Była któraś z Was na takich zabiegach mimo panicznego strachu przed igłami? Jestem ciekawa waszych historii, może dzieki temu zbiorę się na odwagę.
Według mnie nie ma się czego bać, bo lekarz na pewno dobierze zabieg do Twoich indywidualnych potrzeb. Uważam, że jak najbardziej warto zdecydować się na zabiegi medycyny estetycznej, jak czujemy nie niepewnie... Nie ma nic złego w delikatnym poprawianiu urody, jednak trzeba wiedzieć kiedy powiedzieć stop.
berneńska pisze: ↑01 kwie 2021, 12:13
Według mnie nie ma się czego bać, bo lekarz na pewno dobierze zabieg do Twoich indywidualnych potrzeb. Uważam, że jak najbardziej warto zdecydować się na zabiegi medycyny estetycznej, jak czujemy nie niepewnie... Nie ma nic złego w delikatnym poprawianiu urody, jednak trzeba wiedzieć kiedy powiedzieć stop.
Ja za namową mojej dobrej koleżanki zapisałam się na konsultacje, wcześniej byłam przeciwna poprawianu urody, bo naoglądałam się kobiet, które się oszpeciły, teraz wiem, że kobiety, które mają umiar i chodzą do dobrych lekarz to wygldają lepiej, a nie przerysowanie. W każdym razie z zabiegów jestem mega zadowolona. Wygładzałam zmarszczki.
Miałam botoks, nici PDO. W przyszłości planuje jeszcze bursztynowe odmładzanie twarzy efekty takie, że wow kilka lat młodziej wyglądam a czuje się jeszcze lepiej Lekarze doradzają jakie zabiegi będą najbardziej optymalne, pracują na świetnych jakościowo preparatach także efekty są widoczne Korzystajcie!
No ja koniecznie muszę się zapisać do tej MK, bo powiem Wam szczerze, że nie spodziewałam się, że znajdę tam takich specjalistów. Dla mnie to ważna sprawa, aby wybierać zabiegi dobre jakościowo. Właśnie tam z chęcią zapiszę się na zabieg. Jakie Wy polecacie zabiegi?
Najbardziej polecam terapię osoczem bogatopłytkowym http://medicalaser.pl/terapia-osoczem-b ... owa-skory/ Doskonale wpływa na odbudowę zniszczonej skóry, poprawia napięcie, rozświetla i ujednolica koloryt, poprawia ukrwienie, wygładza i nawilża skórę, regeneruję skórę po zabiegach dermatologicznych, redukuje rozstępy, ale też bruzdy i np. tzw "kurze łapki" itp. Niezwykle efektywne i efektowne działanie.
Magiczna Klinika jest rzeczywiście super i to nie tylko pod kątem cen zabiegów ja mam pełne zaufanie do tych lekarzy, najczęściej chodzę do pani doktor, która zawsze staje na wysokości zadania, wszystko dokładnie tłumaczy itd. no i efekty zabiegów bardzo mi odpowiadają
Cześć! Słyszałam o pozytywnych efektach drenażu limfatycznego, takich jak zmniejszenie opuchlizny i poprawa krążenia https://monikatomczuk.pl/zabiegi-na-cia ... soterapia/ Czy ktoś z Was korzystał z tego zabiegu? Jakie efekty zauważyliście? Mam problem z zatrzymywaniem wody i uczuciem ciężkości nóg, więc zastanawiam się, czy to odpowiednia opcja.