Firma alpinistyczna Warszawa
Firmy, z których usług warto skorzystać. Rzetelni specjaliści, profesjonalni fachowcy.
- orszula
Firma alpinistyczna Warszawa
Hej wszystkim. Korzystacie z pomocy firm alpinistycznych ? Mieszkam pod Warszawą i szukam własnie takich specjalistów. Idzie wiosna i przydałoby się porządnie wyremontować dach i odświeżyć elewację
Nie mam obecnie takiej gotówki by wymienić wszystko na nowe ale wydaje mi się, ze taka profesjonalna renowacja też da radę. Z góry dzięki za namiary.

- weramarka
Re: Firma alpinistyczna Warszawa
pewnie, ze wystarczy! Ja akurat jestem z Krakowa i tu mam w domu budowlańca więc wszystko robiliśmy we własnym zakresie ale jesli Ty lub mąż nie macie doświadczenia w pracach na wysokościach i nie macie niezbędnych uprawnień to rzeczywiście lepiej zatrudnić fachowców.
- orszula
dzięki bardzo to już konkretny namiar, chętnie skorzystamminior pisze: ↑23 mar 2020, 11:38 w Warszawie polecam zdecydowanie Rope ExpertKorzystałem już kilka razy i to zarówno jeśli chodzi o firmę i o prywatne zlecenia ( bo obsługują i takich i takich klientów).

- minior
jeśli chodzi o terminy to trudno mi się tu wypowiadać bo wszystko zalezy od tego jak dużo mają zleceń na dany moment - tu trzeba się już umawiać indywidualnie. uważam, ze ceny nie sa wygórowane za to jakość na najwyższym poziomie. na plus też terminowość wykonywnia prac, sympatyczny kontakt.
- orszula
Dzięki minior juz jestem po kontakcie tel i w sumie już mamy wstępnie ustawiony termin na czerwiec. Tak mi pasuje najbardziej
ogólnie pierwsze wrażenie mega pozytywne, Pan Łukasz to bardzo sympatyczny człowiek. Dziękuje raz jeszcze za namiar 

- minior
nie ma sprawy
trzeba korzystać z możliwości, jakie dają tego typu fora. Sam często znajduje w ten sposob namiary na rzetelnych fachowców
jak nie zapomnisz to daj znać za jakiś czas jak tam wrażenia już po wykonaniu zlecenia 

- minior
ja sam będę musiał się niebawem znów z nimi skontaktować bo na horyzoncie pojawiły się kolejne prace wysokościowe do zrobienia
a jednak lepszych alpinistów w Warszawie nie da się znalezc 

Przejdź do