Jaka kancelaria w Łodzi?

Polecamy prawników i adwokatów.
Awatar użytkownika
Kwietosław

Jaka kancelaria w Łodzi?

Post autor: Kwietosław »

Witam, potrzebuję profesjonalnej porady w zakresie prawa rodzinnego. Możecie polecić mi jakąś sprawdzoną kancelarię w Łodzi?
Awatar użytkownika
kamila1988

Re: Jaka kancelaria w Łodzi?

Post autor: kamila1988 »

Ja polecam http://www.poradniasalomon.pl/adwokat-lodz. Pracują tam ludzie z dużą wiedzą i doświadczeniem prawniczym. Na pewno odpowiedzą na każde nurtujące Cię pytanie :)
Awatar użytkownika
mojafirma

Post autor: mojafirma »

W Łodzi jest jeszcze więcej naprawdę dobrych kancelarii, w sprawach karnych pomóc może mecenas Mariusz Olężałek. Cechuje go profesjonalne podejście do każdej ze spraw, pomaga zarówno osobom które jechały samochodem po spożyciu alkoholu jak i tym którzy biorą udział w zorganizowanych grupach przestępczych. Wiem że ma też świetne wyniki w odroczeniu odbywania kary, jeśli wpadł ktoś w kłopoty z prawem, powinien koniecznie spróbować skorzystać z jego pomocy.
Awatar użytkownika
Maksik

Post autor: Maksik »

mojafirma pisze: ↑22 maja 2020, 13:26 W Łodzi jest jeszcze więcej naprawdę dobrych kancelarii, w sprawach karnych pomóc może mecenas Mariusz Olężałek. Cechuje go profesjonalne podejście do każdej ze spraw, pomaga zarówno osobom które jechały samochodem po spożyciu alkoholu jak i tym którzy biorą udział w zorganizowanych grupach przestępczych. Wiem że ma też świetne wyniki w odroczeniu odbywania kary, jeśli wpadł ktoś w kłopoty z prawem, powinien koniecznie spróbować skorzystać z jego pomocy.
również polecam Pana mecenasa, prowadził dla mnie sprawę o mobbing w pracy, wszystko potoczyło się po naszej myśli, to bardzo zaangażowany prawnik i z dużą wiedzą prawną!
Awatar użytkownika
Emilia32

Post autor: Emilia32 »

Podrzucam Wam namiary na tę panią adwokat - http://www.lodz-adwokat.pl/ To doświadczony prawnik, można jej zaufać. Ja wychodzę z założenia, że sprawy w sądzie nigdy nie należą do miłych, więc lepiej mieć przy sobie prawnika, który sobie z tym poradzi.
ODPOWIEDZ