internetowe perfumerie
Ciekawe przemyślenia, opinie, pomysły.
- Aleksja94
internetowe perfumerie
Robiliście kiedykolwiek zakupy w takim sklepie jak perfumeria online? Zauważyłam ostatnio, że pojawia się ich coraz więcej i sama doszłam do wniosku, że może warto by było nawet na próbę coś zamówić. Lubię próbować nowych rzeczy, a tym bardziej kupować oryginalne perfumy. Która perfumeria internetowa jest waszą ulubioną i którą polecacie? Z góry dziękuję!
Re: internetowe perfumerie
Post autor: miruetta »
Nie jestem pewna takich miejsc. Kiedyś kupiłam niby oryginalny zapach, a nie utrzymywał się nawet 1 dnia.... Także, jestem mocno wyczulona. Następna sprawa, że też sprawdzam od jakiegoś czasu takie perfumetki https://www.nomiperfumetki.pl/ i na to stawiam. Dla mnie to naprawdę korzystne i ja mam nadzieję, że będzie to dla mnie mocno konieczne, żeby dobrze czuć się we własnej skórze.
- bzentrzystrzywysz69
Re: internetowe perfumerie
Post autor: bzentrzystrzywysz69 »
Szukacie pomysłu na prezent? Może warto rozważyć zakup ciekawych perfum. Na stronie perfumy.pl/product-pol-5446-Carolina-Herrera-Bad-Boy-woda-toaletowa-100-ml.html znajdziecie wiele fascynujących propozycji. Zerknijcie tam i dajcie znać co uważacie. Czekam na Wasze recenzje!
Przejdź do